Werkwijze van ons verhuisbedrijf

Bij het verhuizen is het van belang een degelijke en solide werkwijze te hanteren. Wanneer er geen goede werkwijze wordt gebezigd, liggen fouten op de loer, en dat is iets dat zeker bij een verhuizing niet mag voorkomen. Het moet immers niet kunnen dat spullen van een persoon bij een verkeerde woning arriveren.

Offerte aanvragen

Elke verhuizing begint met het aanvragen van een offerte. In de aanvraag geeft u aan om hoeveel kamers het gaat, hoeveel personen er woonachtig zijn, wat de afstand is en eventuele andere factoren die van invloed kunnen zijn op het kostenplaatje. Van ons ontvangt u vervolgens een overzicht met de verwachte kosten.

Persoonlijk gesprek

Wanneer de offerte u bevalt kunnen we een gesprek aangaan waarin u precies aangeeft wat de exacte wensen zijn, en wij onze werkwijze nader kunnen toelichten. In dit proces is er ruimte voor alle openstaande vragen en is het de bedoeling dat u een vertrouwd gevoel hebt bij de aanstaande verhuizing.

De verhuizing zelf

Op de dag van de verhuizing rijden we de verhuiswagens naar de woning waar vandaan verhuisd moet worden. Alle spullen worden vakkundig ingeladen en verzekerd vervoerd naar de nieuwe woonruimte. Daar aangekomen wordt alles weer uitgeladen.

Het is mogelijk om hierbij van onze aanvullende diensten gebruik te maken. Zo is het mogelijk dat we de gehele inboedel inpakken op de oude locatie en weer uitpakken op de nieuwe locatie. We kunnen zelfs de schilderijen weer op een mooie plek ophangen en de kasten inruimen zoals ze ingeruimd waren.

Tevreden?

Als de verhuizing is voltooid bent u – als het goed is – geheel tevreden en is alles naar wens verhuisd. Mocht u om wat voor reden niet tevreden zijn dan is er ruimte om dat uitgebreid te bespreken zodat we kunnen kijken hoe dat op te lossen is.