De diensten van ons verhuisbedrijf

Verhuizen is een heel karwij waar veel bij komt kijken. Omdat voor veel mensen verhuizen iets is wat ze slechts enkele malen in hun leven doen, kunnen wij veel van het zware en ingewikkelde verhuiswerk uit handen nemen. Maar wat doen we eigenlijk zoal?

Verplaatsen van inboedel

We zorgen uiteraard voor een goed en veilig transport van de oude naar de nieuwe woning. Hierbij nemen we tal van veiligheidsmaatregelen in acht om te zorgen dat het transport op een zorgvuldige wijze plaatsvindt. Mocht er onverhoopt toch wat fout gaan dan dekt onze verzekering de schade.

Behalve het verplaatsten van spullen kunnen we uiteraard ook kasten, bedden, piano’s, tafels, stoelen en ga zo maar door verplaatsen. Voor vrijwel alles kunnen we een oplossing vinden om het op de nieuwe locatie te krijgen.

Helpen bij het inpakken

Het inpakken van alle spullen is een heel karwij. Zeker voor mensen die lichamelijk beperkt of wat ouder zijn, kan dit een aanslag op het lichaam of zelfs een onmogelijke opgave inhouden. Om te zorgen dat ook deze mensen heerlijk kunnen genieten van hun nieuwe woonruimte, kunnen wij alle zorg uit handen nemen en de gehele inboedel inpakken en transporteren. De bewoners hoeven dan zelf niets te doen.

Inrichten van de nieuwe woonruimte

Behalve het inpakken en vervoeren van alle goederen, is het inrichten van de nieuwe woonruimte vaak ook een heel karwij. Wij kunnen dit voor een scherp tarief uit handen nemen. Zo kunnen we kasten neerzetten op de nieuwe plaats, kunnen we bedden in elkaar zetten, hangen we schilderijen en foto’s weer op en kunnen we zelfs de kasten inrichten.

Kortom; voor alles omtrent het verhuizen bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vragen hebt of aanvullende diensten verlangt, laat het ons dan weten. We helpen u graag verder!